Altyapı projeleri için başvurular hakkında…

Araştırmaları Geliştirme ve Koordinasyon Kurulu (ARGEK) önerisi ve BAP Komisyon Kurulu kararı ile;

• Tıp-Sağlık, Fen-Mühendislik ve Sosyal Bilimler alanlarından birer proje olmak üzere toplam üç altyapı projesi desteklenecektir.
  • Proje, YÖK 100/2000 programı kapsamındaki öncelikli alanlarda olmalıdır.
  • Disiplinler arası bir araştırma olmalı ve farklı fakülteler ve/veya bölümlerden araştırmacılar yer almalıdır.
  • Toplumsal, ekonomik veya teknolojik sorunlardan en az birinin çözümüne katkı sağlamalıdır.
  • Proje sonucunda elde edilecek veriler kullanılarak WOS indeksli bir dergide makale yayımlanması ya da patent / faydalı model / tescil belgesi alınması beklenmektedir.
  • Projede; yüksek lisans ve/veya doktora, tıpta/diş hekimliğinde uzmanlık ya da sanatta yeterlik öğrenci/öğrenciler yer almalıdır.
  • Bütçenin tek bir cihaz alımına yönelik olmaması gerekmektedir.
  • Projelerin her biri için destek miktarı üst limiti 500.000 TL olacaktır.
  • Başvurular 1 Nisan 2019’da alınmaya başlanılacak ve 31 Ağustos 2019’da başvuru süreci tamamlanacaktır.
  • 2 Eylül 2019’da değerlendirme çalışmalarına başlanılacaktır.
  • 30 Kasım 2019’da değerlendirme çalışmaları tamamlanacaktır.
  • Aralık 2019’da sonuçlar ilan edilecektir.

Proje Başvuru Formu – Altyapı