Proje Önerisi Kabul Edilen Araştırmacıların İzleyeceği Adımlar


a) Sözleşme Dosyası: APSİS üzerinden indirilecek ve proje yürütücüsü tarafından ilgili alanları doldurulacaktır (projenin onaylanmasından sonra en geç bir ay içerisinde).

b) Etik Kurul İzin Belgesi: Gerekli olan projeler için belgenin aslının teslim edilmesi zorunludur.

c) Satın Alma Talep Dilekçesi: APSİS üzerinden oluşturulacak, yazıcı çıktısı imzalanmış olarak teslim edilecektir. Tüm bütçe kalemlerinin satın alma işlemlerinin aynı dilekçede talep edilmesi zorunlu değildir. Projenin çalışma takvimine uygun olarak muhtelif zamanlarda satın alma talebinde bulunulması mümkündür.

d) Teknik Şartname Dosyası: Komisyon tarafından onaylanan teknik şartname dosyasının yazıcı çıktısı her sayfası imzalanarak birime teslim edilmelidir. Araştırmacılar gerekli hallerde sistemde yüklü olan teknik şartnameleri güncelleyebilirler. Bu durumda, güncel teknik şartname dosyalarının Satınalma Talebi menüsünden Word formatında (*.doc) sisteme yüklenmesi ve yazıcı çıktısının imzalı olarak birime teslim edilmesi zorunludur. Seyahat dışındaki, satın alınması talep edilen tüm mal ve hizmetlerle ilgili olarak teknik şartname bulunması zorunludur.

e) Üniversite Sektör İşbirliği Projeleri İçin Ortaklık Sözleşmesi: Araştırmacılar ve işbirliği yapılan kurum yetkilileri arasında imzalanan işbirliği protokolü imzalanmış olarak birime teslim edilmelidir.

f) Uluslararası Katılımlı Araştırma Projeleri İçin Ortaklık Sözleşmesi: Türkçe ve İngilizce olarak hazırlanan işbirliği protokolü imzalanmış olarak birime teslim edilmelidir.

Eklenme tarihi :5.03.2024 10:37:01
Son güncelleme : 5.03.2024 10:49:58