Akdeniz Üniversitesi Döner Sermaye İşletmesi Araştırma ve Geliştirme, Tasarım ve Yenilik Proje ve Faaliyetleri Uygulama Usul ve Esasları revize edilmiştir.

5746 sayılı Araştırma, Geliştirme, Tasarım Faaliyetleri ve Projelerinin 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanunu’nun 58/k fıkrası hükmüne göre değerlendirilmesi ve uygulamasına ilişkin usul ve esasların düzenlendiği “Akdeniz Üniversitesi Döner Sermaye İşletmesi Araştırma ve Geliştirme, Tasarım ve Yenilik Proje ve Faaliyetleri Uygulama Usul ve Esasları” 28.10.2022 tarih ve 15/11 sayılı Senato Kararı ile revize edilmiş olup Akdeniz Üniversitesi Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinasyon Birimi web sayfasında ilan edilmiştir. Bu kapsamda değerlendirilecek proje ve faaliyetlere yönelik başvurular Akdeniz Üniversitesi Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinasyon Birimi’ne yapılacaktır.

Eklenme tarihi: 30.11.2022 13:28:30
Son güncelleme: 7.12.2022 14:31:18