Çağrılı Altyapı ve Kapsamlı Araştırma Projeleri için Başvurular Hakkında

YÖK İzleme ve Değerlendirme Kriterleri, Yükseköğretim Kalite Kurulu Değerlendirmeleri, Üniversitelerin Ulusal/Uluslararası Bazlı Sıralanma Ölçütleri dikkate alınarak ve Üniversitemizin 2022-2026 Stratejik Planı doğrultusunda Rektörlüğümüzce yapılan Araştırma Üniversitesi olma hedefli çalışmalar kapsamında, Akdeniz Üniversitesi Rektörlüğü Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinasyon Birimi tarafından “Biyogüvenlik”, “Rejeneratif Tıp Alanında Araştırmalar”, “Biyoteknolojik Moleküller ve Ürünler” ve “Sağlıkta Teknolojik Ekipmanlar, Makineler ve Tıbbi Cihazlar” olmak üzere 4 ayrı başlık altında Altyapı Projeleri için proje çağrılarına çıkılmıştır. Ayrıca Üniversitemizin öncelikli alanlarına odaklı Kapsamlı Araştırma Projeleri (KAP2b) için proje çağrısı açılmıştır.

1. Biyoguvenlik
  2. Rejeneratif Tıp Alanında Araştırmalar